Indonesië reizen - tempel
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen Indonesië-reis

Individuele rondreizen Indonesië

Familie en eten: daar draait het om in Indonesië. En dat voel je overal: je wordt warm onthaald en voor je het weet staat er een bord warm eten voor je neus. Zelfs de vele eilanden dragen het familiegevoel uit: als broers en zussen, neven en nichten, ooms en tantes aan een lange eettafel, elk met een eigen karakter maar o zo verbonden met elkaar. Je slaapt in een junglelodge, waterpaleis of traditioneel zadelhuis. Wij hebben de leukste plekjes voor jouw Indonesië vakantie gevonden. Jij puzzelt met ons, Indonesië-kenners Kerstin en Romy je ideale rondreis Indonesië in elkaar.

Stel je eigen Bali- & Indonesië-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Met ons puzzel je je Indonesië-reis in elkaar met bouwstenen op Bali, Java, Sumatra, Lombok, de Gili’s, Flores en Sulawesi: korte Indonesië-reizen van 3-4 dagen die je combineert zoals je wilt. Wij zorgen ervoor dat je de highlights van Indonesië net even anders beleeft; zo ga je op Java te fiets naar de Borobodur en leer je zelf Balinese gerechten maken. We kiezen in onze Indonesië reizen voor kleinschalige slaapplekken in de sfeer van het land. Wij regelen ook het vervoer in Indonesië zodat je onbezorgd aan de reis kunt beginnen. Liever een kant-en-klaar voorbeeld van een Indonesië rondreis of een Bali rondreis? Neem een kijkje bij onze flexibele Indonesië-rondreizen of puur Bali rondreizen.

We helpen je op weg

“Indonesië is divers, rustiek en ongelooflijk vriendelijk. Ik ging tijdens mijn Indonesië reis van de zonsopkomst op de Bromovulkaan op Java naar fietsen tussen de rijstvelden in Ubud op Bali. Magisch.”- Bestemmingsexpert Kerstin

 

Benieuwd geworden naar onze vakanties in Indonesië? Kijk dan eens rond op onze inspiratiepagina, ons Indonesië-reisblog of bij onze Indonesië-bouwstenen en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan. Heb je hulp nodig bij het puzzelen van je Indonesië-rondreis of heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Indonesië vakantie - accommodatie

We geven je eerlijk advies

Natuurlijk zijn we gek op Indonesië en zijn we zelf ook op de verschillende Indonesische eilanden geweest. We geloven erin dat we kwaliteit leveren als we echt weten wat we in onze rondreizen Indonesië aanbieden. We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de Indonesië-reis bouwen die het beste bij je past.

 
 
 

Riksja Travel

Riksja Indonesië maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl.

  

Volg ook ons Indonesië-reisblog | laatste update 21 maart 2019

Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen ervaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij onze passie voor Indonesië en geven we de beste tips voor jouw reis. Indo-fanaat Jeanette schrijft over redenen om het eiland Bali te bezoeken.

Lees voor nog meer Indonesië-inspiratie ons blog met 10 redenen om naar Bali te reizen.