Kom je bij mij eten?

Eten bij locals nabij Ubud of Lovina

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
Reisduur: ongeveer drie uur
Activiteit: lunch of diner bij Indonesische familie
Reissom: vanaf € 15,- p.p. bij 2 personen

Als je op reis bent, wil je vaak de authentieke cultuur op een lokale manier ontdekken. Eet bij de mensen thuis, geniet van een unieke ervaring en nog belangrijker - steun de lokale bevolking.

Lunch of diner inclusief eventuele starters en/of side-dishes en non-alcoholische drankje

Vervoer van en naar het gastgezin

Eten bij een Indonesisch gezin

Vandaag beleef je de Indonesische keuken in de puurste vorm. Op eigen gelegenheid reis je naar een bekend ontmoetingspunt nabij Ubud of Lovina, waar je wordt opgewacht door je gastgezin. Samen loop je richting het woonhuis waar je hartelijk welkom wordt geheten en je onder het genot van een drankje met elkaar kennismaakt. Vervolgens is het tijd om aan te schuiven en kun je genieten van een met zorg klaargemaakte lokale lunch of diner.

Voor deze culinaire ervaring werken wij samen met een stichting die gezinnen selecteert die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op deze wijze krijgen lokale families de kans om mee te profiteren van het toerisme in Indonesië, zonder dat hier grote investeringen bij komen kijken. En in onze ogen zorgt het voor bijzondere ontmoetingen die nog lang bij zullen blijven.

Je kunt van tevoren je voorkeur voor lunch of diner aan ons doorgeven. Heb je speciale dieetwensen? Laat het ons dan weten. Wij gaan vervolgens voor je na of hier door een van de families rekening mee kan worden gehouden. Alle gezinnen spreken (een beetje) Engels.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan