spa bali reis

Spa in Sanur

Spa Bali

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Sanur
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: vanaf € ,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. spa-beleving

Met deze bouwsteen verblijf je twee dagen aan het strand in de kustplaats Sanur. In tegenstelling tot een groot deel van Bali zijn de stranden hier niet donker-vulkanisch. Je kan er gemakkelijk je handdoek uitslaan of een strandstoel huren, voor een dag aan zee.

Voor een extra ontspannen tintje aan je Bali reis regelen we een professionele spa behandeling. Gehuld in een kimono geniet je van een voet-, nek- of rugmassage. Aroma's, kruiden, ontspannende muziek... alle ingrediënten worden uit de Balinese kast gehaald voor rust van je lichaam en geest. Fijn om je verblijf op Bali mee te beginnen, of juist af te sluiten.

Overnachten: 2 nachten in een kleinschalig resort
Excursie: spa-beleving, fietsroutebeschrijving met lokale tips
Transport: privé auto met chauffeur
Maaltijden: 2x ontbijt
  • vervoer naar deze bouwsteen en vervoer naar de volgende bouwsteen of luchthaven

  • maaltijden naast het ontbijt

  • fooien

Helaas kunnen we dit niet voor je aanvragen

indonesie bali sanur strandDag 1 – Aankomst Sanur Bali

Vandaag kom je aan in Sanur. Dit kan het begin van je reis zijn of juist een ontspannende afsluiting. Hoe dan ook, in Sanur is het tijd om te relaxen. Sla je handdoek uit op een van de ligbedden bij het zwembad of zoek een plekje op het strand. Dit is een van de weinige plekken op Bali waar je op een lichtgeel, breed strand kan liggen. Je verblijft dan ook in een comfortabel hotel op loopafstand van de kust.

Sanur is in de loop der jaren vrij toeristisch geworden met diverse winkels en restaurants, maar voelt knus door de vele Balinese details in het straatbeeld. Sanur leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je huurt ze makkelijk bij je hotel of langs de straat. Onze lokale partner heeft een leuke fietsroute voor je bedacht met tips en trics van de locals.

bali massage sanurDag 2 – Spa Bali: tijd voor ontspanning

Deze ochtend word je opgehaald bij je accommodatie voor een ultieme spa-beleving. Sanur biedt verschillende mogelijkheden voor een verwendag, waardoor het tijdens je reis lastig is om te bepalen wat de beste plaats hiervoor is. Daarom hebben wij deze zoektocht al voor je uitgevoerd en kan jij letterlijk en figuurlijk achterover leunen.

Aangekomen bij de spa krijg je een kimono aan, waarna de aroma stretch begint. Laat je overweldigen door de bloemengeuren en de spier-ontspannende kruidenbalsem op je lichaam. Neem plaats in een comfortabele stoel: voeten omhoog, fruitsap in je hand, omgeven door fonteinen en met een rustig muziekje op de achtergrond. Mocht je nu nog gespannen zijn, dan lost een nek- of rugmassage dat vast op.

Spa BaliDag 3 – Vertrek uit Sanur

Ben je net aan je reis op Bali begonnen, dan zijn er diverse mogelijkheden om je reis te vervolgen. Denk aan een verblijf tussen de rijstvelden in Ubud, rijd door naar de ongerepte Oostkust of test je uithoudingsvermogen tijdens een vulkaanbeklimming.

Sluit je je reis in Sanur af en wil je het einde van je reis nog even uitstellen, vraag dan of wij je verblijf hier verlengen. Heb je geen reisdagen meer over, dan pak je vandaag je koffer in om vervolgens richting de luchthaven te vertrekken. In het vliegtuig geniet je nog na van je spa-moment. Wij dagen je uit om dit ontspannen gevoel zo lang mogelijk thuis vast te houden…

Helaas kunnen we dit niet voor je aanvragen

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Helaas kunnen we dit niet voor je aanvragen

Special stay - verblijf direct aan zee

Reissom: € ,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 2 nachten in een comfortabel verblijf met zwembad inclusief ontbijt

Je Indonesië reis nog relaxter beginnen of eindigen in Sanur?

In Sanur bieden we ook een extra comfortabel verblijf aan, direct aan het zandstrand gelegen. Het resort is weliswaar niet kleinschalig, maar nog steeds sfeervol ingericht in de typische Balinese sfeer.

Er zijn veel faciliteiten waaronder een lekker zwembad, ligstoelen, goed restaurant met een gevarieerde kaart en de mogelijkheid voor een massage op het strand. Ontbijt is inbegrepen.

Welke optie wil je aanvragen?

Spa in Sanur
Special stay - verblijf direct aan zee
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan