Kedeng Kedeng naar Yogyakarta

Treinreis Yogyakarta vanuit Jakarta

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Jakarta - Yogyakarta
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom : vanaf € 180,- p.p. bij 2 personen
Inclusief : o.a. treinticket en transfers

Een treinreis kun je zien als een manier om van A naar B te komen. Wij zien een treinreis naar Yogyakarta als een relaxte manier om het land te beleven. Vanuit je luie stoel maak je kennis met West-Java. Je reist dwars door sawa's en langs kleine plaatsen waar het Javaanse leven in volle gang is.

Overnachten: 1 nacht in een hotel in het centrum van Jakarta
Maaltijden: 1x ontbijt
Transfers: Privétransfer van de luchthaven naar het hotel, privétransfer van het hotel naar het treinstation
Treinreis: Ticket voor de trein van Jakarta naar Yogyakarta
  • maaltijden naast het ontbijt

Yogyakarta treinreisDag 1 – Aankomst Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. Na aankomst op de luchthaven staat er een chauffeur op je te wachten die je vanaf de luchthaven naar het centraal gelegen hotel brengt.

Als je ’s ochtends aankomt in Jakarta, kun je er ’s middags op uitgaan om de omgeving te verkennen. Er zijn verschillende musea en shopping malls. Ook kun je een bezoek brengen aan de oude haven. Maak het echter niet te laat vandaag, want de volgende ochtend gaat de wekker vroeg voor je treinreis naar Yogyakarta.

Dag 2 – Treinreis Jakarta – Yogyakarta

Vandaag word je vroeg opgehaald bij het hotel. De chauffeur brengt je vervolgens naar het treinstation, waarvandaan de trein naar Yogyakarta vertrekt. Om de treinreis zo aangenaam mogelijk te maken, zorgen wij ervoor dat er comfortabele treinstoelen van tevoren voor je geboekt zijn.

Onderweg ervaar je het westelijke deel van Java. Frisgroene rijstvelden, palmbomen en een georganiseerde chaos bij de kleine stations die je passeert. De treinreis brengt je dichterbij het leven op dit geschiedenisrijke eiland.

indonesie java borobudurEinde van de bouwsteen – Aankomst Yogyakarta

Vanuit het sfeervolle Yogyakarta kun je een bezoek brengen aan de wereldberoemde Borobudur. Als je deze bouwsteen via ons boekt, zorgen wij ervoor dat je na aankomst op het station van Yogyakarta wordt opgehaald door een chauffeur. Hij brengt je vervolgens naar een rustig gelegen hotel in de stad.

 

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan