Strand Senggigi - Lombok

Geland op het Strand

Strand Senggigi - Lombok

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Senggigi, Lombok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: vanaf € 132,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. ontbijt

De dagen in Senggigi, Lombok, staan in het teken van ontspanning. Met je voeten in het zand en een boek op schoot kijk je uit over de blauwe zee en hoge bergruggen die achter het kustgebied oprijzen.

Je verblijft in een hotel op loopafstand van het strand.

Overnachten: 2 nachten in een hotel op loopafstand van het strand
Maaltijden: 2x ontbijt
Vervoer: Transfer van de luchthaven van Lombok naar Senggigi
  • maaltijden naast het ontbijt

  • overige transfers

Dag 1 – Lombok reis – Senggigi Lombok - Senggigi snorkelen

Senggigi is een van de grootste plaatsen op Lombok, waar je veel comfortabele hotels een goede restaurants kunt vinden, maar het voelt nog niet massaal aan. Tussen de hotels door woont de lokale bevolking, waar ze werken op het erf of op het platteland iets verderop.

Op de luchthaven van Lombok staat een chauffeur op je te wachten die je naar het hotel brengt. Wanneer je je spullen in de hotelkamer hebt uitgestald, kun je er op uit om de omgeving te verkennen of lekker languit op een bedje bij het zwembad gaan liggen. Vlak voordat de zon ondergaat, wordt er op veel veldjes gevoetbald. Heb je na een middag aan het strand zin om de benen te strekken, speel dan een potje mee.

Senggigi Lombok - zonsondergang

Dag 2 – Eigen invulling, stranden en koraalriffen

Vandaag is er niets gepland. Tijd dus om lekker uit te slapen. Maak vervolgens een wandeling over het strand van Senggigi, drink een vers fruitdrankje en laat alle indrukken van de reis tot nu toe nog eens langs komen. Voor de kust van Senggigi ligt een mooi koraalrif, waar je al snorkelend of duikend de onderwaterwereld kunt ontdekken. Wil je liever boven water blijven, dan kun je ook een dag mee gaan vissen. Laat je gerust informeren bij je accommodatie of één van de kleine toeristenwinkels.

Dag 3 – Einde bouwsteen Senggigi

’s Ochtends word je opgehaald bij het hotel en laat je de kustplaats Senggigi achter je. Wil je meer van Lombok ervaren, ontdek dan het authentieke leven in de binnenlanden, ervaar pure rust op de verborgen Gili eilanden in het zuiden of geniet van de levendige Gili eilanden in het noorden, die een stuk beter bekend zijn onder reizigers.

 

Jouw koffer bevat nu:


Aanbevolen bouwstenen