Spa in Senggigi

Senggigi spa-behandeling

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Senggigi, Lombok
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: vanaf € 185,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. spabehandeling

In Senggigi kun je compleet tot rust komen. Geniet van een strandwandeling met uitzicht op Bali, neem een duik in de aangename zee of kom rustig bij aan het zwembad. Laat je vervolgens verwennen met een traditionele spa-behandeling.

Je verblijft in een comfortabel resort aan de kust.

Overnachten: 2 nachten in een resort aan de kust
Maaltijden: 2x ontbijt
Excursie: Spa-behandeling van een uur
Transfers: Transfer van de luchthaven van Lombok naar Senggigi, ophaal- en wegbreng service voor de spa-behandeling
  • maaltijden naast het ontbijt

  • overige transfers

Spa Senggigi - strandDag 1 – Senggigi

Je begint je Lombok avontuur in de kustplaats Senggigi. Hoewel het een van de grotere plaatsen is op Lombok, is het in vergelijking met Bali nog steeds kleinschalig. Senggigi bestaat uit een lange straat met wat hotels, restaurantjes en hier en daar een moskee. Dorpsbewoners begroeten je vriendelijk wanneer je langsloopt.

Op de luchthaven van Lombok staat een chauffeur op je te wachten die je naar het resort brengt. Eenmaal aangekomen kun je uitrusten bij het zwembad of op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Al wandelend kom je langs veldjes waarop gevoetbald wordt in het licht van de ondergaande zon.

Dag 2 – Spa-behandeling in SenggigiSenggigi spa-behandeling

Vandaag word je in de ochtend opgehaald bij het resort voor een ontspannen spa-beleving. Aangekomen bij de spa krijg je een kimono aangereikt en kun je genieten van een traditionele spa-behandeling met een kopje thee. Met een relaxed gevoel en een zijdezachte huid loop je naar buiten en word je teruggebracht naar het resort, waar je de rest van de dag ter vrije besteding hebt.

IMG_5592 (bewerkt)Dag 3 – Vertrek uit Senggigi

Na je ontspannen spa-behandeling in Senggigi zijn er diverse mogelijkheden om je reis op Lombok te vervolgen. Zo kun je de binnenlanden Lombok in Tetebatu verkennen, je grenzen verleggen op de Rinjani vulkaan of de onbekende Gili eilanden in het zuiden ontdekken.

Als je door naar Bali reist, kun je zowel met de boot als per vliegtuig reizen. Als je ervoor kiest om te varen regel je gemakkelijk zelf een transfer naar de haven van Senggigi en maak je de overtocht naar Padangbai, op Bali. Geef je de voorkeur aan vliegen? Dan brengt de chauffeur je naar de luchthaven van Lombok, waarvandaan je in een half uur naar Denpasar vliegt.

Jouw koffer bevat nu:

Bungalow aan het paradijsstrand

Aanbevolen bouwstenen