Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Op een onbewoond eiland

   Cubadak Sumatra strand

   • Overzicht
   • Inclusief
   • Exclusief
   • Kaart
   Reisschema: Cubadak eiland
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 454,- p.p. bij 2 personen

   Na de lange afstanden die je hebt afgelegd op Sumatra geniet je, ver weg van de drukte, van de relaxte sfeer die hier hangt. De Italiaanse eigenaar legt je in de watten met de lekkerste gerechten. Naast hagelwitte stranden, een heldere zee met onaangetaste koralen en kokospalmen is hier niet veel te doen. 'Verplicht' relaxen op dit ongerepte eiland dus.

   Als je vooraf in Bukittinggi verblijft word je opgehaald en naar de pier gebracht in 3 uur, voor de overtocht per boot naar Cubadak. Binnen een half uur stap je uit de boot en sta je met je voeten in de branding. Je verblijft 2 nachten in een tropisch uitziende bungalow. Elke bungalow heeft een veranda die uitkijkt op zee. Met twee stappen voel je het witte poederzand tussen je tenen kriebelen.

   Overnachten: 2 nachten in een houten bungalow
   Excursie: geen
   Transport: per boot
   Maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, picknick
   Overig: gebruik van snorkels en kano’s
   • excursies

   • fooien

   Cubadak Sumatra strandDag 1 – Aankomst Cubadak eiland

   Vanaf de haven vertrekt je privéboot naar Cubadak eiland, die er ongeveer een half uurtje over doet. Als je aankomt lacht het tropische decor je toe: palmbomen, hagelwitte stranden en een kraakheldere zee. Je overnacht in een sfeervol Indonesisch ingerichte bungalow. Volgens veel reizigers is dit gelegen aan één van de mooiste Sumatra stranden van het eiland met een eigen koraalrif waar je kunt snorkelen. Als je aankomt kan je aanschuiven voor een maaltijd. Er worden door het vriendelijke personeel heerlijke Indonesische maaltijden met Italiaanse invloeden geserveerd. En dan is het tijd voor de eerste duik in de zee!

   sumatra cubadak indonesieDag 2 en 3 – Cubadak Sumatra strand – eigen invulling

   Beslis van te voren of je deze dag bij het strand gaat luieren óf ter plaatse een inbegrepen dagexcursie boekt. Maak een uitstapje naar het buureiland waar het hotel een picknick voor je klaarmaakt. Even checken of het strand even mooi is als “jouw” eiland. Zet daarna de snorkel op en bewonder de onderwaterwereld, waar duikers speciaal voor naar Cubadak komen.

   Ben je avontuurlijker ingesteld? Dan is een trekking door de jungle van dit eiland echt iets voor jou. Klauterend door de jungle bereik je het hoogste punt van het eiland. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht en waan je je even op een onbewoond eiland. Over paden die overwoekerd zijn door lianen loop je terug. Spoel het zweet van je af in het heldere water, voordat je op het strand neerploft.