Dichterbij Indonesië

Een straatbeeld dat World Press Photo waardig is, een geur die je nog nooit eerder hebt geroken, eten dat je smaakpapillen overspoelt met prikkels en een uitzicht dat via je netvlies door heel je lichaam heen gaat. Het zijn de momenten die je tijdens de reis beleeft en het liefst met de mensen thuis had willen meemaken.
Rinjani Summit (4)
Eenmaal aangekomen in Indonesië besloten mijn vriendin Kelly en ik om het anders aan te pakken. Geen lange reisverhalen, maar een ervaring per dag uitkiezen en dat moment beschrijven. Een moment dat we bewust hebben meegemaakt, welke indruk heeft gemaakt en waar we echt van hebben genoten. Op deze wijze proberen wij jullie dichterbij deze mooie bestemming te brengen, die je hopelijk al een keer ervaren hebt of nog op het lijstje staat. Want één ding is zeker, Indonesië is een prachtig land dat je nooit meer zult vergeten!

Onze reiservaringen kun je vinden op: dichterbijindonesie.reislogger.nl. Wil je ook naar Indonesië? Kijk eens bij onze Indonesië reizen en stel je eigen reis samen.

Veel leesplezier!

 

 

Wil jij zelf het mooie Indonesië ervaren? Neem gerust contact op met mij of met één van mijn collega reisspecialisten en bouw samen met ons de reis die je dichterbij brengt. Keer terug naar het overzicht van artikelen voor nog meer inspiratie.

Lees ook...

reisspecialist karin indonesie

De reis van Indonesië liefhebber Karin

2 maart 2015
| reisverslagen