indonesie goed doel

Goed doel Indonesië – schoolfonds op Bali

indonesie goed doel
Riksja Indonesië steunt een schoolfonds op Bali. Het schoolfonds is opgericht door Nederlandse eigenaren van kleinschalige bungalows in Seraya, een klein dorp aan de ongerepte oostkust van Bali. In Indonesië krijgen jongens voorrang op meisjes wat betreft het volgen van een opleiding. Ouders kunnen niet altijd voor al hun kinderen een opleiding betalen, waardoor meisjes vaak thuis blijven. Hans en Els steunen met het hulpproject meisjes van wie de ouders de school niet (meer) kunnen betalen. Zo kunnen de meisjes toch een opleiding volgen en een zelfstandige toekomst tegemoet gaan.

Wanneer je jouw Indonesië reis boekt bij Riksja Indonesië kan je dit goede doel steunen door een bijdrage te doen van 12 euro. Ook kan je op Bali het schoolfonds bezoeken en een donatie doen in de vorm van geld of schoolbenodigdheden. Zo draag ook jij een steentje bij aan dit project.

Lees hier meer over het schoolfonds/ hulpproject op Bali. Wil jij naar Indonesië en dit hulpproject steunen? Bekijk dan onze bouwsteen in Seraya.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle artikelen: Indonesië reisblog.