Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Aan de (rijst)tafel bij Riksja Travel

   Indonenische rijsttafel
   Voor veel reizigers is lekker en gezellig eten een van de leukste bezigheden op een verre reis en dat geldt ook voor ons hier bij Riksja Travel. Nog maar net terug van onze reizen door Azië genoten we vorige week op kantoor nog even na met een uitgebreide Indonesische rijsttafel verzorgd door restaurant Sukarta in Leiden. Het duurde niet lang voor de gangen zich vulden met de heerlijke geuren van onder andere saté ajam, nasi goreng en rendang. Gekleed in een gekleurde sarong – wikkelrok – en het haar opgestoken met traditionele stokjes werd de rijsttafel door collega’s uitgeserveerd. Een van onze favorieten mocht gelukkig niet ontbreken, ‘Babi Kecap’, zachte gekruide stukjes varkensvlees, mild en zoetig van smaak. Met een koud glas verse mangosap erbij was dit echt smullen geblazen.

   Ben jij ook een echte liefhebber van de Indonesische keuken? We zijn benieuwd naar jouw favoriete adresje zodat iedereen thuis nog kan nagenieten van de heerlijke lokale specialiteiten van Indonesië!

    

   Wil je meer lezen over de Indonesische keuken? Lees ook onze blogs over de Indonesische keuken en zelf Babi Pangang maken.
   Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle artikelen: Indonesië reisblog.
   Geen reacties

   Reageren

   Geef een reactie