Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Overnachten IndonesiëOvernachten in Indonesië

  Op je reis met Indonesië online slaap je in zoveel mogelijk sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Wij hebben gezocht naar kleinschalige hotelletjes, weg van de grote resorts, en naar afwisseling in de reis.
  Begin je reis in Indonesische stijl tussen de rijstvelden of slaap een nachtje in een echt waterpaleis. Word gewekt door de geluiden van de jungle, de opslaande golven of ervaar de gastvrijheid en de dagelijkse rituelen tijdens je homestay. Wij helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes.

  De accommodaties van Indonesië online hebben we allemaal zelf bezocht en uitgekozen. We hebben hierbij vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel in combinatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij de beschrijving van de bouwstenen vind je in de reistabel de accommodatie categorieën van de hotels die wij voor je reserveren.

   

  Karakteristieke accommodatie

  De gordijnen van je cottage openen en uitkijken over frisgroene rijstvelden is een duidelijk voorbeeld van een karakteristieke accommodatie. De meeste overnachtingsplaatsen van Indonesië online vallen in deze groep. Ze variëren van een cottage aan de rand van de vulkaan, een jungle lodge tussen slingerende apen, of een oud Hollandse villa tot aan een comfortabele strandbungalow. De bouwstenen De rivier en de Vulkaan en Het Javaanse leven bestaan uit karakteristieke overnachtingen.

  overnachten in Sanur IndonesieHotel met zwembad in IndonesieOvernachten bungalow in Bali IndonesieOvernachting met zwembad IndonesieBadkamer in Bovena IndonesieAccommodatie in Indonesieovernachten cottage Indonesie

   

  Special stay accommodatie

  Bij sommige bouwstenen hebben we bijzondere accommodaties gevonden, die iets duurder zijn dan degene die we normaal aanbieden, maar dan overnacht je ook echt bijzonder. Dit heeft onder andere met een stukje luxe te maken, maar daarnaast zijn ze vooral exclusiever. Wanneer je voor onze Special Stay accommodaties kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een typisch Balinees ingerichte bungalow in het zuiden van Bali, of een landhuis in koloniale stijl dat uitkijkt over de rijstvelden. De special stay bij de bouwstenen Cycling in het paradijs en Stranden van het Zuiden vallen in deze categorie.

  Slaapkamer in Sanur Indonesieluxe overnachten in IndonesieKalibaru overnachten IndonesieSlaapkamer special stay IndonesieUbud zwembad IndonesieBadkamer in Belang Indonesieovernachten met zonsondergang Indonesie

   

  Eenvoudige accommodaties

  Dit zijn simpele, maar redelijk comfortabele accommodaties. Ondanks dat de kamers eenvoudig zijn, zijn ze wel van alle gemakken voorzien. Je hebt een eigen kamer met toiletfaciliteiten. Zo verblijf je op Lombok in een eenvoudige accommodatie aan het strand en in de jungle van Sumatra in een lodge tussen de lianen en brutale apen. Tijdens de expeditie naar de Bromo vulkaan verblijf je aan de rand van de vulkaan, waardoor het uitzicht adembenemend is. Het verblijf tijdens de bouwstenen Remote Flores, Expeditie Bromo en de bungalow op de Witte stranden van Gili Meno zijn goede voorbeelden van eenvoudige accommodaties.

  Eenvoudig overnachten in Bunaken IndonesieSlaapkamer eenvoudig overnachten IndonesieEenvoudige homestay in IndonesieTerras eenvoudig overnachten IndonesieEenvoudig overnachten zwembad Indonesieeenvoudig overnachten in Bromo Indonesie

   

  Beleef back to basic

  Een primitieve overnachting met beperkte faciliteiten behoort tot deze categorie. Tijdens de vulkaan trekking in Lombok verblijf je bijvoorbeeld in je koepeltentje op de rand van de vulkaan. Of dompel je jezelf onder in de Toraja cultuur op Sulawesi. Je overnacht in een traditioneel dorp bij een familie thuis en maakt gebruik van de faciliteiten van het dorp. Op deze manier ervaar je de levenswijzen van de locals het beste. Het verblijf tijdens Thuis bij de Toraja’s en Voetsporen op de Vulkaan vallen in deze categorie. Ben je op zoek naar meer comfort, maar wel dezelfde beleving, dan vinden wij de Homestay in de heuvels van Bali een aanrader.

  overnachten in Toraja Indonesieovernachten in de jungle Indonesieovernachten in cottage Indonesieovernachten lodge Sumatra Indonesiejungle lodge in Indonesieovernachten Toroja homestay Indonesieovernachten in simpele hut Indonesieslaapkamer homestay Indonesie

   

  Terug naar het overzicht van de bouwstenen