nicht geseht

Indonesië met kinderen / tieners

Indonesië met kinderenSteeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Indonesië met (jonge) kinderen en tieners heel erg leuk is. Meerdere eilanden in Indonesië zijn daarvoor uitermate geschikt. Je combineert een avontuurlijke en culturele rondreis met een ontspannen vakantie. We hebben hier een aparte website voor gemaakt: Indonesië Kids.

Indonesië is zo’n 17 uur vliegen, maar ter plaatse zijn de reisafstanden kort en is de afwisseling verrassend groot. In Indonesië reis je per auto met chauffeur, dus geen zorgen om het soms hectische Aziatische verkeer. Wij regelen je verblijf in kleinschalige, sfeervolle hotels en resorts met zwembad. Naast de overnachtingen en je vervoer organiseren we ook een aantal leuke excursies voor jong en oud. Samen met de kinderen maak je offertjes in een koninklijk paleis, ga je raften op een rivier door de jungle en leer je surfen in Sanur.

Naast Bali bieden we voor gezinnen met wat oudere kinderen (tieners) ook reizen aan naar Sumatra, Java, Komodo en de Gili’s. Door de soms pittige reisafstanden en actieve excursies adviseren we voor deze gebieden een minimum leeftijd van 8 jaar. Spot orang-oetans in het wild, ga tuben door de jungle, fietsen bij de Borobodur en kom oog in oog te staan met de Komodovaraan.

Verstuur je reisplan