Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Indonesië rondereis met kinderen

   Indonesië met kinderenSteeds meer reislustige ouders ontdekken dat rondreizen door Indonesië met kinderen heel erg leuk is. Kinderen zijn nieuwsgierig, kijken op een andere manier naar de wereld. Meerdere eilanden in Indonesië zijn daarvoor uitermate geschikt. Je combineert een avontuurlijke en culturele rondreis met een ontspannen vakantie. Rijstvelden wissel je af met versierde tempels en snorkelen langs langzaam aflopende stranden. We hebben een aparte website gemaakt voor reizen naar Indonesië met kinderen: Indonesië Kids.

   Bali is zo’n 17 uur vliegen, maar ter plaatse zijn de reisafstanden kort en is de afwisseling verrassend groot. Op Bali reis je per auto met chauffeur, dus geen zorgen om het soms hectische Aziatische verkeer. Wij regelen je verblijf in kleinschalige, sfeervolle hotels en resorts. Naast de overnachtingen en je vervoer organiseren we ook een aantal leuke kidsproof excursies. Samen met de kinderen maak je je eigen offertje in een koninklijk paleis, ga je fietsen door plattelandsdorpen en leer je surfen in Sanur.

   Binnenkort volgt ook een uitbreiding voor Java, Lombok en Gili’s met kinderen. Vraag ons gerust alvast naar de mogelijkheden.

   Klik hier om verder te gaan naar Indonesië Kids, voor reizen met kinderen.