Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Rondreis BaliIndividuele Bali rondreizen

  Kant en klaar, of pas ze gerust aan; ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

  Bali rondreizen zijn reizen die we hebben samengesteld met onze Bali bouwstenen, korte reisprogramma’s van enkele dagen. Door de bouwstenen met elkaar te verbinden, hebben wij meerdere rondreizen gemaakt die volgens ons een compleet beeld van Bali geven, elke rondreis net op een andere manier. Je reist meestal tegen de klok in over Bali, waar je diep de binnenlanden in trekt en belandt op afgelegen stranden. Tijdens een fietstocht door de rijstvelden of een kookles aan de kust kom je in aanraking met de bijzondere cultuur. In onze Bali rondreizen zijn excursies inclusief; je wandeling naar een verborgen waterval of snorkeltrip tussen het koraal regelen we alvast voor je. Zo heb je gegarandeerd een plek en ter plaatse geen omkijken. Wil je je reis over Bali combineren met andere eilanden? Kijk dan bij onze individuele Indonesië rondreizen.

  In de zomermaanden juli en augustus en rond Kerst en Nieuwjaar kunnen afwijkende prijzen gelden. Een rondreis Bali aanvragen kan met behulp van het vrijblijvende aanvraagformulier of bel of mail ons. Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over de Bali rondreizen.

  Kies je favoriete Indonesie rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  A taste of Bali

  Reisschema: Ubud - Tirtagangga - Lovina - Munduk - Sanur
  Reisduur: 13 dagen / 12 nachten
  Reissom: € 798,- p.p. bij 2 personen

  Het bijzondere aan Bali vinden wij de unieke binnenlanden, waar je slaapt in smaakvolle cottages met uitzicht op rijstvelden die als groene watervallen naar beneden golven en waar mensen offerandes doen bij heilige altaartjes. Tegelijk heeft Bali een enorme strandreputatie. Deze rondreis combineert in twee weken het beste van twee werelden. 

  Je proeft van het authentieke Bali op weg naar mystieke tempels, reist langs vulkanische stranden en je eindigt aan het strand van Sanur. Een scala aan cultuur en natuur, maar met genoeg tijd voor ontspannen aan de kust.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  A taste of Bali
  Met een lokale visser de zee op (Lovina)
  x

  Voeg deze rondreis toe aan je Indonesie reis!

  Eigenwijs Bali

  Reisschema: Ubud - Seraya - Pemuteran - Munduk - Sanur
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 758,- p.p. bij 2 personen

  Tijdens deze Bali reis beleef je Bali net een beetje anders door hier en daar van de gebaande paden af te wijken en ter plaatse je eigen weg te bepalen. De route hebben we voor je uitgestippeld, maar wat je ter plaatse wilt beleven is vooral aan jou. 

  Balanceer tussen de rijstvelden en laat je verrassen door de lokale kookkunsten. Spot nieuwsgierige vissen met je duikbril op en relax in warm vulkanisch water in hartje Bali. Met deze reis ga je net even links, waar anderen rechts gaan. De overnachtingsplekken die we in de reis hebben opgenomen passen in de sfeer van de omgeving.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Eigenwijs Bali
  Rijstvelden en watervallen tour (Munduk)
  x

  2,5 week in het paradijs

  Reisschema: Ubud – Candidasa – Tirtagangga – Seraya – Pemuteran – Munduk – Sanur – Nusa Lembongan
  Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
  Reissom: € 1325,- p.p. bij 2 personen

  Met deze twee en een halve weekse Bali rondreis waan je je in het kleine, tropische paradijs Bali. Zoef op de mountainbike tussen frisgroene rijstvelden door en ga met een Balinees op zoek naar kruidnagel en gember. 

  Je dobbert op het heldere water op een minder ontdekt plekje, wat wij een echte parel van Bali vinden. Staar vanuit je rieten stoel op je terras over de kabbelende zee. Je overnachtingen zijn eigenlijk altijd bijzonder.
  verder lezen

  Bali on the move

  Reisschema: Ubud – Sidemen – Seraya – Pemuteran – Menjangan eiland – Sanur
  Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
  Reissom: € 1050,- p.p. bij 2 personen

  Trek er tijdens deze rondreis te voet op uit tussen woudreuzen en bedwing de top van een vulkaan. Zoef op een mountainbike dwars door de natuur met rijstvelden links en rechts en bekijk de onderwaterwereld door je duikbril. 

  Naast flink wat zweten ga je ook lokaal leren koken, zo maak je je eigen nasi goreng. Je logeert in bungalows met buitenbadkamer, met uitzicht op de vallei of aan het strand.
  verder lezen

  1
  van
  4

   

   

  Bali rondreizen algemeen

  Wat is inbegrepen in je Bali rondreis?

  – Je overnachtingen zijn op basis van logies en ontbijt. Ook andere maaltijden zijn soms inbegrepen, per plaats staat vaak in de tekst beschreven welke maaltijden inbegrepen zijn.
  – Tijdens de Bali rondreis, reis je per auto met chauffeur.
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
  – Waar nodig assistentie van onze lokale vertegenwoordiger, die 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen in je Bali rondreis?

  – De vlucht van Nederland naar Bali en terug. Deze vlucht kunnen wij voor je boeken of dit regel je zelf bij vluchten.
  – Luchthavenbelastingen; vertrekbelasting ter plaatse.
  – Entreegelden, ter plaatse te betalen, tussen de 2 en 10 euro p.p.

  Reis aanpassen?

  Het is altijd mogelijk kleine aanpassingen op onze Bali rondreizen te maken. Misschien wil je bijvoorbeeld liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de reis plakken op de start- of eindlocatie, of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit aan als je het boekingsformulier invult, we zullen een aangepaste prijsopgave doen. Als je je rondreis met onze bouwstenen liever op een andere manier opbouwt, maak dan gebruik van het formulier om je eigen Bali rondreis samen te stellen . Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk.

  x