Vliegticket Indonesië nodig?

klm vliegtuig indonesieWe regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Indonesië voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Indonesië-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeligere tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Indonesië zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Indonesië-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Indonesië, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtickets Indonesië

klm logo Indonesie Laagseizoen vanaf €874,- p.p. Economy Route Amsterdam - Denpasar
Hoogseizoen vanaf €1336,- p.p. Economy Overstap geen overstap, wel een tankstop in Singapore
Malaysia logo Indonesie Laagseizoen vanaf €598,- p.p. Economy Route Amsterdam - Medan, Jakarta of Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €879p.,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
Singapore airlines logo Indonesie Laagseizoen vanaf €837,- p.p. Economy Route Amsterdam - Medan, Jakarta of Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1120,- p.p. Economy Overstap Singapore
Garuda Indonesia logo Indonesie Laagseizoen vanaf €798,- p.p. Economy Route Amsterdam - Jakarta of Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1128,- p.p. Economy Overstap Jakarta (voor Denpasar) en een tankstop in Abu Dhabi
Etihad airways logo Indonesie Laagseizoen vanaf €846,- p.p. Economy Route Amsterdam - Jakarta / Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1276,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi (en Jakarta op terugreis vanaf Denpasar)
Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op economy class en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Indonesië).

Vliegen met KLM

Wij werken graag samen met KLM. Lees meer over de voordelen van vliegen met KLM.

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) — de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Indonesië-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Maar houdt er rekening mee dat de beste en goedkoopste vluchten altijd via Amsterdam richting Indonesië gaan. Hierdoor heb je vanaf Brussel of Düsseldorf altijd minimaal 2 overstappen.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Indonesië.
Ga terug naar de hoofdpagina van Riksja Indonesië