Vliegticket Indonesië

klm vliegtuig indonesieEen vliegticket Indonesië op maat

Naast het op maat maken van jouw Indonesië reis, kan Riksja Indonesië ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Indonesië bouwstenen of een Indonesië rondreis).

óf: zelf je vliegticket Indonesië zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Indonesië vlucht boeken, ook als je alleen een losse vlucht zoekt. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul een aanvraagformulier in. Onze Riksja Indonesië reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Vliegtickets Indonesië

klm logo Indonesie Laagseizoen vanaf €874,- p.p. Economy Route Amsterdam - Denpasar
Hoogseizoen vanaf €1336,- p.p. Economy Overstap geen overstap, wel een tankstop in Singapore
Malaysia logo Indonesie Laagseizoen vanaf €598,- p.p. Economy Route Amsterdam - Medan, Jakarta of Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €879p.,- p.p. Economy Overstap Kuala Lumpur
Singapore airlines logo Indonesie Laagseizoen vanaf €837,- p.p. Economy Route Amsterdam - Medan, Jakarta of Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1120,- p.p. Economy Overstap Singapore
Garuda Indonesia logo Indonesie Laagseizoen vanaf €798,- p.p. Economy Route Amsterdam - Jakarta of Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1128,- p.p. Economy Overstap Jakarta (voor Denpasar) en een tankstop in Abu Dhabi
Etihad airways logo Indonesie Laagseizoen vanaf €846,- p.p. Economy Route Amsterdam - Jakarta / Denpasar - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1276,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi (en Jakarta op terugreis vanaf Denpasar)
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketing kosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Indonesië)

Vliegen met KLM

Klik hier voor meer informatie over vliegen met KLM

De laagste vliegtickettarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Indonesië vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Maar houdt er rekening mee dat de beste en goedkoopste vluchten altijd via Amsterdam richting Indonesië gaan. Hierdoor heb je vanaf Brussel of Düsseldorf altijd minimaal 2 overstappen.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Indonesië.
Ga terug naar de hoofdpagina van Riksja Indonesië